Reserveren

‘Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren, zodat er voldoende tijd is om de culinaire voorbereidingen te treffen voor uw high tea.
Wij maken het namelijk graag uitgebreid en verzorgd voor u klaar, zodat u onbezorgd en gezellig kunt genieten van een heerlijke high tea op een bijzondere locatie.’

Bij Saartje

High Tea

‘Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een uitgebreide high-tea. Onder het genot van zoete en hartige lekkernijen kan onbeperkt thee (en voor de liefhebbers ook koffie) gedronken worden in verrassende smaken van over de hele wereld.’

Tijdsbestek

‘Bij Saartje kunt u zo lang genieten als u wilt van een high tea. Er zitten namelijk geen maximaal aantal uren aan verbonden. Zo kunt u gezellig bijkletsen met uw vrienden en familie of een leuk spelletje doen bij de kachel.’

De mogelijkheden

Voor iedereen iets speciaals

Eigen wensen

Het is bij ons altijd mogelijk om uw eigen wensen of dieetrichtlijnen door te geven, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Koffie & Thee

Het het ook mogelijk om uw high tea te combineren met het proeven van diverse soorten koffies. Bij Saartje heeft namelijk diverse specialiteiten.

Broodjes en zoetigheid

De High Tea bij Saartje bestaat uit diverse hartige en zoete hapjes en wordt geserveerd in meerdere fasen.

Zakelijk

Bij Saartje organiseert ook high tea’s voor zakelijke aangelegenheden. Er is tevens altijd gratis WiFi waar u gebruik van kunt maken.

Diverse thema's

Binnenkort is het mogelijk om een high tea in diverse thema’s te reserveren met heerlijke bijbehorende hapjes. Een voorbeeld is de foute Amerikaanse high tea!

High Tea Thema’s

Elke keer weer anders!

Hoe wilt u thee drinken?

Engelse High tea voor €19,95,- p.p.

U kunt uw High tea belevenis nóg Britser maken door een hoed op te zetten (Ascot style). U kunt hiervoor uw eigen hoofddeksel meenemen of één van de vele leenhoeden gebruiken. Het dragen van een hoed geeft cachet (vergeet ook niet uw thee met gestrekte pink te drinken…) en draagt bij aan een gezellige sfeer. De originele Engelse High tea is Bij Saartje heerlijk uitgebreid met zowel zoete als hartige gerechtjes en de keuze uit diverse smaken luxe Revolution tea.

Japanse High tea voor €24,95,- p.p.

Complete Japanse High tea met ceremonie voor maar €12,50,- p.p. extra.

High tea in Japanse sferen is een ware belevenis en compleet anders dan anders. Japan is het land waar men met de traditionele theeceremonie (茶道 = Chado wat betekent: de weg van de thee) het theedrinken tot een kunstvorm heeft verheven.

Moet je dan uren lang op je knieën zitten? Nee, Bij Saartje verzorgd de High tea in Japanse sferen, maar wel comfortabel zittend aan tafel. Geniet van de diverse soorten Sencha en laat u verrassen met bijzondere Japanse zoete lekkernijen, zoals bijvoorbeeld Dorayaki. Ook de hartige kant met o.a. Fukuoko Ramen (noodle soep) en wasabi sandwiches zijn niet alleen een streling voor de tong, maar ook een lust voor het oog. En dat alles geserveerd in prachtig Japans servies en uiteraard slow-eten met tjop ticks.

Om de beleving compleet te maken, kunt u zelf de Japanse theeceremonie meemaken in Saartje’s eigen Chashitsu ofwel Japanse theekamer, alwaar in kimono in een verkorte ceremonie de matcha thee voor u bereid wordt.

coffee-photo-5

Thema High Tea’s Bij Saartje