Boeren schnitzel, schnitzel, onbeperkt schnitzels, Lunchroom Bij Saartje

~ (Weense) schnitzel avond ~

Vanaf 17:00 uur kunt u aanstaande vrijdag 23 maart gezellig komen dineren Bij Saartje! Deze avond staat helemaal in het teken van (Weense) schnitzels! Heeft u ook zo’n heimwee naar de sneeuw en kunt u het niet afwachten om weer naar Oostenrijk te gaan voor de wintersport? Kom dan genieten van de Weense schnitzel. Toch liever uw schnitzel met een sausje erbij of lekker met boerengroente? Helemaal geen probleem! Deze avond kunt u namelijk onbeperkt genieten van alle schnitzels die op onze menukaart staan.
Als voorafje krijgt u stokbrood met kruidenboter en bij de schnitzel(s) worden Oma’s heerlijke frietjes en salade geserveerd. Sausje erbij? Laat het ons weten!

Menukaart

Onbeperkt schnitzels eten inclusief stokbrood kruidenboter, Oma’s favoriete frietjes en salade kost €14,50,- p.p

~ VIP Dineren ~

Voor 10 euro extra per persoon kunt u Bij Saartje de knusse Japanse Tea Room reserveren. Deze opkamer wordt speciaal voor deze avond omgetoverd tot een Weense knusse room, waar u net wat meer privacy hebt als bij de andere tafels in ons restaurant. De Japanse Tea Room is namelijk voorzien van gordijnen aan alle kanten, waardoor u romantisch kunt dineren. Impressiefoto’s hiervan vindt u onderaan in ons fotoalbum. U kunt dus als een VIP genieten! De opkamer heeft ruimte voor 1 tafel die gereserveerd kan worden voor maximaal vier personen. In het reserveringssysteem kunt u doorgeven dat u de VIP tafel wilt reserveren voor de (Weense) schnitzel avond. Mocht de tafel gereserveerd zijn, dan wordt dit hier vermeld.