*

22 Mensen schreven ons:

Gisteren een High Tea laten bezorgen op park Landal De Vlegge, waar we een weekje vakantie vieren. Het was heerlijk en ruim voldoende, voor herhaling vatbaar!

12 mei 2024

Vandaag genoten van een geweldige high tea. Alles werd keurig op tijd gebracht en alles was keurig verpakt. Het allerbelangrijkste is dat alles heerlijk smaakte, hartig en zoet, prima in balans. Kortom in één woord GEWELDIG
Telefonisch contact: plezierig en hartelijk.

20 maart 2024

Afgelopen vrijdag na een bezoek aan het Goede Gevoel samen met mijn man genoten van de heerlijke sfeer Bij Saartje en de fijne ontvangst door Simone. Wat een gezellige plek om te zijn!
Fantastische appeltaart en heerlijke warme cappuccino. Wij komen zéker nog eens terug!

10 juli 2023

Het is heerlijk!

Gr Saartje

17 juli 2022

In een woord fantastisch. Onze high tea werd bezorgd op ons vakantieadres. Vooraf een berichtje met een geschatte tijd van bezorging. Alles heel goed geregeld en verzorgd. De high tea was echt geweldig, wat een heerlijkheden bij elkaar. We hebben echt genoten. Jammer dat we zo ver weg wonen anders wisten we het wel….

8 mei 2022

Zaterdag voor Pasen tussen de middag geluncht bij Saartje.
Een fijne en warme ontvangst.
Zeer aparte leuke inrichting wat je niet verwacht op een industrieterrein.
Mijn partner en ik hebben beide een 12 uurtje besteld.
Alles zeer goed verzorgt en lekker.
En niet te vergeten, ook de prijs is prima, bedankt.

16 april 2022

Gisteren voor mijn verjaardag op ons vakantiepark een hightea laten bezorgen. Het was super! We hebben er van genoten

8 juli 2021

Vandaag van een heerlijke high tea genoten. Voor mijn zwangere gasten werd er speciaal rekening gehouden mbt de producten. Aanrader is de verse sinaasappelsap.
Het was weer fantastisch geregeld Simone.
merci spécial pour l’escargot et les cuisses de grenouille. Mme Hélène a apprécié le français

17 maart 2021

Vandaag een fantastische high tea thuis gebruikt aangeleverd door “Bij Saartje”! Echte aanrader. Dank Simone voor de heerlijke eerlijk verzorgde etagere❤️

10 maart 2021

Wij een heerlijk weekje op Landal De Vlegge. Toch weten kinderen en kleinkinderen ons te vinden en te verrassen vanuit Noordwijkerhout met een heerlijke high tea van Saartje. Aan de deur bezorgd met een vrolijke lach. Het was top.
Dus als anderen hun ouders ook eens willen verrassen,wij bevelen Saartje van harte aan

9 maart 2021

Hallo Allemaal,

Vandaag High thea gehad van Saartje.
Het eten was keurig bezorgd op de afgesproken tijd.
Het eten was veel, gevarieerd en super lekker!! Ook hadden zij het versierd naar ons feestje.
Grote complimenten. Wij zullen hier zeker nog eens bestellen mocht de gelegenheid hiervoor zijn.

Fijne dag gewenst 🙂

Groeten Danique en Jorik

9 maart 2021

Vorige week een high tea geregeld bij Saartje. Gezellig thuis samen van genoten. Alles was heerlijk en super goed geregeld door Simone. Echt een aanrader om te doen met je partner of een vriendin in deze corona tijd. Nogmaals bedankt Simone!

25 november 2020

Geheel onverwachts heerlijk samen koffie gedronken op een heel knusse plek. Uit nood kwamen we bij jullie terecht, nadat we googelden op dichtsbijzijnde café waar we onderweg om half 11 kop koffie konden drinken. Eerlijk gezegd dacht ik, toen we parkeerden op het industrieterrein, klopt dit wel?
Bij binnenkomst totaal verrast door de sfeer, de leuke, grappige details, spelletjes en de hartelijke ontvangst! Met mijn moeder koffie gedronken bij de houtkachel en samen kwartet gespeeld.
We komen zeker terug!

9 oktober 2020

High tea laten bezorgen bij vrienden die nieuw in omgeving zijn komen wonen. Wat een medewerking! Simone is echt topper. Overal is aan gedacht..Bestek, borden etc. Verwarmd werd alles bezorgd .
En het zag er heerlijk en heel mooi uit! En het was ook zeer smakelijk. Ik ga zeker zelf ook langs als ik die kant op ga. Aanrader

9 september 2020

Zaterdag hebben we een buffet van Saartje gehad, het was goed voor elkaar en erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

7 januari 2020

We hebben gisteravond een foute americaanse high tea gehad. Het was erg lekker en vers gemaakt met een super vriendelijke gastvrouw. Ik kom snel terug!
Bedankt!

6 juli 2019

Lekker high tea. Gezellige sfeer. En leuke mensen! Kortom een aanrader als je in Vroomshoop bent!!

19 juni 2019

Vanmiddag een foute amerikaanse high tea gehad… wauw wat goed voor elkaar ! We werden in de watten gelegd, heerlijk op zijn amerikaans ! Goed voor elkaar, echt een aanrader !

8 mei 2019

Bij Saartje vind ik het reuze gezellig, vind het een hartelijke vrouw.

21 november 2018

Saar… bedankt voor de heerlijke high-Thea .. het was erg lekker en goed verzorgd.. leuke hoedjes
De zussen

13 oktober 2018

Zowel de broodjes voor lunches, als de catering voor de jaarlijkse bedrijfsbarbecue- en kerstdiner zijn altijd goed voor elkaar. Er is veel aandacht en creativiteit besteed en wij zijn dan ook al jaren tevreden.

27 juni 2018

Heb vanmiddag een heerlijke high tea gehad ! Super voor elkaar!! Smaakte lekker en erg gezellig! Voor herhaling vatbaar!!

5 januari 2018