*

11 Mensen schreven ons:

Vorige week een high tea geregeld bij Saartje. Gezellig thuis samen van genoten. Alles was heerlijk en super goed geregeld door Simone. Echt een aanrader om te doen met je partner of een vriendin in deze corona tijd. Nogmaals bedankt Simone!

25 november 2020

Geheel onverwachts heerlijk samen koffie gedronken op een heel knusse plek. Uit nood kwamen we bij jullie terecht, nadat we googelden op dichtsbijzijnde café waar we onderweg om half 11 kop koffie konden drinken. Eerlijk gezegd dacht ik, toen we parkeerden op het industrieterrein, klopt dit wel?
Bij binnenkomst totaal verrast door de sfeer, de leuke, grappige details, spelletjes en de hartelijke ontvangst! Met mijn moeder koffie gedronken bij de houtkachel en samen kwartet gespeeld.
We komen zeker terug!

9 oktober 2020

High tea laten bezorgen bij vrienden die nieuw in omgeving zijn komen wonen. Wat een medewerking! Simone is echt topper. Overal is aan gedacht..Bestek, borden etc. Verwarmd werd alles bezorgd .
En het zag er heerlijk en heel mooi uit! En het was ook zeer smakelijk. Ik ga zeker zelf ook langs als ik die kant op ga. Aanrader

9 september 2020

Zaterdag hebben we een buffet van Saartje gehad, het was goed voor elkaar en erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

7 januari 2020

We hebben gisteravond een foute americaanse high tea gehad. Het was erg lekker en vers gemaakt met een super vriendelijke gastvrouw. Ik kom snel terug!
Bedankt!

6 juli 2019

Lekker high tea. Gezellige sfeer. En leuke mensen! Kortom een aanrader als je in Vroomshoop bent!!

19 juni 2019

Vanmiddag een foute amerikaanse high tea gehad… wauw wat goed voor elkaar ! We werden in de watten gelegd, heerlijk op zijn amerikaans ! Goed voor elkaar, echt een aanrader !

8 mei 2019

Bij Saartje vind ik het reuze gezellig, vind het een hartelijke vrouw.

21 november 2018

Saar… bedankt voor de heerlijke high-Thea .. het was erg lekker en goed verzorgd.. leuke hoedjes
De zussen

13 oktober 2018

Zowel de broodjes voor lunches, als de catering voor de jaarlijkse bedrijfsbarbecue- en kerstdiner zijn altijd goed voor elkaar. Er is veel aandacht en creativiteit besteed en wij zijn dan ook al jaren tevreden.

27 juni 2018

Heb vanmiddag een heerlijke high tea gehad ! Super voor elkaar!! Smaakte lekker en erg gezellig! Voor herhaling vatbaar!!

5 januari 2018