Haut Chocolat

Een zoete verleiding

‘Haut Chocolat Bij Saartje. Waarom noemen we dat niet gewoon een High Chocolate? Omdat we bij chocola denken aan …. BonBon, Praliné, Mon Coeur, Delicieux, Joy de vivre, Haute Couture, Chique en aan de film “Chocolat” die zich in Frankrijk afspeelt en magnifiek laat zien hoe onweerstaanbaar lekker en verleidelijk deze zoete lekkernij is.’

Onbeperkt thee

Onbeperkt thee in heerlijke smaken, tussendoor een bubbeltje en op de achtergrond zachtjes Franse chansons om heerlijk ontspannen bij te kletsen.

Chocolat

Verrassende vormen, smaken, recepturen en creaties van chocolade en een lekkere warme chocolademelk met slagroom ontbreekt niet bij deze heerlijke Haut Chocolat.

Samen

Heerlijk samen genieten bij de warme houtkachel met je beste vriend(en), familie of collega’s van een zoete verleiding. Onbeperkt de tijd in onze huiselijk ingerichte lunchroom.

Zoete verwennerij

In tegenstelling tot onze andere High tea thema’s, staan de zoete verleidingen centraal bij de Haut Chocolat. Een hartige Croque Monsieur zal echter zeker niet ontbreken.

High tea thema

Haut Chocolat

Wat kunt u verwachten?

Een zoete verleiding. U drinkt onbeperkt thee en geniet van chocolade die in verrassende vormen, smaken, recepturen en creaties opgediend wordt. Uiteraard ontbreekt de chocola in de vorm van chocolademelk (met slagroom) niet. Waar u bij de High Tea Bij Saartje en de Foute Amerikaanse Tea Party een goede balans tussen zoet en hartig kunt ervaren, vindt u bij de Haut Chocolat vooral zoete verwennerij. Een hartige Croque Monsieur zal zeker niet ontbreken, maar de aandacht gaat vooral uit naar pure verleiding. Tussendoor wordt een bubbeltje geserveerd.

Stelt u voor, buiten is het koud en guur, maar u hebt gezellig met uw hartsvriendin afgesproken Bij Saartje. Jullie zakken weg in een lekkere luie stoel, de houtkachel brandt en terwijl u op de achtergrond zachtjes Franse chansons hoort, genieten jullie van warme mokken thee en chocolademelk. Het boeiende gesprek dat jullie voeren wordt alleen onderbroken, omdat de heerlijke verschillende chocolades alle aandacht opeisen. Ongestoord geven jullie je over aan een zoete verleiding. De Haut Chocolat is al te reserveren voor maar €22,50,- per persoon.

Au revoir Bij Saartje!

 

Note 1-nov-20: voor een Haut Chocolat bij je thuis is geen bubbeltje of croque monsieur inbegrepen. Wel andere heerlijke gerechtjes zoals een Quiche Lorraine en een Bouche Salmon. Voor thuis kost de Haut Chocolat € 18,50 p.p., levering in doosjes. Een Haut Couture Chocolateschoen toevoegen kan voor € 7,95 per stuk.