Afhaal of bezorg High tea

Echt genieten doet u thuis met een High tea van Saartje!

Het is Bij Saartje vanaf nu mogelijk om zeven dagen per week een high tea te reserveren! De afhaal of bezorg High tea Bij Saartje is een vernieuwd concept in Twente. Tijdens het bestellen, geeft u aan met hoeveel personen u bent en wanneer u graag deze heerlijke high tea wilt komen ophalen of laten bezorgen. Zo kunt u uren gezellig thuis of op een andere gewenste locatie genieten van heerlijke hapjes en een uitgebreid aanbod speciale thee smaken!
Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen. Graag minimaal één dag van te voren reserveren, zodat wij tijdig alles voor u klaar hebben staan.

Dit is wat u kunt verwachten

De afhaal of thuisbezorg High tea bestaat uit een Revolution theedoos met heerlijke smaken om een breed scala te kunnen proeven, inclusief een volle etagère met scones, clotted cream en jam, taartjes, chocolade variété, heerlijke sandwiches, diverse broodjes, fruit, een bijpassende salade en om zelf nog even op te warmen quiches en als smakelijke afsluiter Pastel de Nata! Betaling gaat vooraf via een Tikkie of middels overmaken. U dient zelf voor overig serviesgoed te zorgen.

Afhalen

Op 1,5 meter afstand

Deze High tea is compleet af te halen via onze Drive Thru aan De Sluis 8 in Vroomshoop. Ons terras is erop aangepast om met een veilige afstand deze heerlijke High tea aan u af te geven op het afgesproken tijdstip.

Bezorgen

Binnen een straal van 20 km van Vroomshoop

Het is ook mogelijk om deze heerlijke High tea te laten bezorgen aan huis. Zo hoeft u zelf de deur niet uit. Bezorgen binnen de bebouwde kom van Vroomshoop kost €2,50 en binnen een straal van 20 km om Vroomshoop €5,-.