Afhaal of bezorg High tea

Echt genieten doet u thuis met een High tea van Saartje!

Het is Bij Saartje zeven dagen per week mogelijk een high tea te reserveren! De afhaal of bezorg High tea (ofwel High Tea To Go) Bij Saartje is een vernieuwd concept in Twente. Tijdens het bestellen, geeft u aan met hoeveel personen u bent en wanneer u graag deze heerlijke high tea wilt komen ophalen of laten bezorgen. Zo kunt u uren gezellig thuis of op een andere gewenste locatie genieten van heerlijke hapjes en een uitgebreid aanbod speciale thee smaken!
Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen. Graag minimaal één etmaal van te voren reserveren, zodat wij op tijd alles voor u klaar kunnen maken.

Dit is wat u mag verwachten

De High tea To Go bestaat uit verschillende smaken thee, doosjes gevuld met scones, clotted cream en jam, taartjes, chocolade variété, heerlijke sandwiches, diverse broodjes, een bijpassende salade en om zelf nog even op te warmen quiches en als smakelijke afsluiter een Pastel de Nata! Betaling kan vooraf via een Tikkie of middels overmaken. Bij afhalen is pin of contant ook mogelijk. U zorgt zelf voor serviesgoed. Het openen van alle doosjes (unboxing) is een ervaring op zich! Mocht u de high tea compleet op een etagère verzorgd hebben, is dit natuurlijk ook mogelijk. We lenen onze etagères uit en maken de high tea kant en klaar op (meerprijs 1,= p.p.). Na afloop ontvangen we ze graag retour in Vroomshoop.

Afhalen

Op 1,5 meter afstand - zo begon het

Deze High tea is compleet af te halen via onze Drive Thru aan De Sluis 8 in Vroomshoop.

Bezorgen

Binnen een straal van 50 km rond Vroomshoop

Het is ook mogelijk om deze heerlijke High tea te laten bezorgen aan huis. Zo hoeft u zelf de deur niet uit. Bezorgen binnen de bebouwde kom van Vroomshoop kost €2,50 en binnen een straal van 10 km om Vroomshoop €5,-. Daarbuiten in overleg.