High Tea Bij Saartje

Echt genieten doet u Bij Saartje!

High Tea times! Deze High Tea is die van het porseleinen servies met het gouden randje, waarbij u thee drinkt met uitgestrekte pink. Luxe etagères met heerlijke kleine gerechtjes en een rijke sortering thee die onbeperkt wordt geschonken. Maak uw High Tea party zo groot als u zelf wilt. De High Tea Bij Saartje is te reserveren met z’n tweeën, maar een High Tea party met vijftig personen is ook mogelijk.

Dit is wat u kunt verwachten!

Vaste onderdelen van deze High tea zijn de hartige taart, salade, scones met clotted cream &  jam en de luxe chocolade. En de variabelen? Misschien wordt het wel een blauwe bessen cheesecake, een pita met zalm en een luxe broodje met carpaccio of toch sandwiches bezemsteel en vruchtjes met slagroom? Of dit alles tegelijk? Laat u verrassen!

Combinatie

Voor ieder wat wils!

De High Tea Bij Saartje is uitermate geschikt voor een gezellig samenzijn met vriendinnen, zussen, buurvrouwen, collega’s etc. Combineer de High tea met hippe workshops, zoals glas pimpen met servetten, keramieken, rozen maken van papier of sieraden maken.

Speciale arrangementen hebben wij voor vrijgezellenfeestjes en baby showers.
Vraag naar de mogelijkheden!

Een ware beleving

Het blijft elke keer uniek!

Geen High Tea is hetzelfde. Onze interesse ligt bij leuk, apart of juist simpel-maar-oh-zo-lekker en we combineren erop los. De rest komt vaak tot stand door interactie met onze gasten. Spontaan wordt een High tea party een hoedenparade of er gaat iemand op de vleugel spelen of er wordt mens-erger-je-niet gespeeld of gewoon heerlijk bijgekletst.

Ongedwongen

Voel je helemaal vrij Bij Saartje!

’s winters lekker aan de High tea bij de kachel in luie stoelen.
’s zomers lekker aan de High tea op ons vernieuwde terras.