Lunchroom Bij Saartje, welkom bij saartje, Lunchroom Vroomshoop, restaurant Overijssel, swiebertje

~ Start- en eindpunt Fiets-4-daagse ~

Op dinsdag 29 mei zal de Twentse Fiets-4-daagse van start gaan Bij Saartje! Geniet van het prachtige Twente, Salland en het Vechtdal en maak kennis met de rust en ruimte van dit unieke ‘drielandenpunt’. In de ochtend kunt u heerlijk voor u van start gaat komen genieten van een kopje koffie of thee met gebak Bij Saartje. In de middag kunt u als u klaar bent genieten van andere lekkernijen! Om deel te nemen aan de Twentse Fiets-4-daagse kunt u zich inschrijven via deze link, waar u tevens meer informatie vindt over de routes. Ook goed om te weten: bij ons kunt u uw elektrische fiets opladen!

~ Fietsarrangement Frietje Malle Pietje ~

Maak kennis met een prachtige fietsroute van 50 km, namelijk de ‘Vroomshoopse Zwerftocht’!  Vanaf april kunt u genieten van deze mooie fietsroute! De route is af te korten tot 22 km. Tijdens deze fietstocht komt u door het mooie buitengebied van Vroomshoop, met landweggetjes en fraaie plaatsen. Via het ‘Wierdense Veld’ en de ‘Wuustemoat’ naar eindpunt: Lunchroom Bij Saartje. U kunt bij ons vervolgens genieten van overheerlijke frieten van oma met kipfilet blokjes, paprika, champignons met chilisaus en mayonaise. Om deze fraaie fietsroute te boeken, kunt u contact opnemen via: Fietsarrangement Frietje Malle Pietje.